TERUG NAAR BLOG
Nieuws

Inspiratie voor een fotocollage in de slaapkamer

Een mooie fotocollage kan een fantastische aanvulling op het interieur van je slaapkamer zijn.

Waarvan kom je immers meer tot rust dan een overzicht van al je mooiste herinneringen?

27 oktober 2017

Een mooie fotocollage kan een fantastische aanvulling op het interieur van je slaapkamer zijn.

Waarvan kom je immers meer tot rust dan een overzicht van al je mooiste herinneringen?

Een oase van rust

De slaapkamer is voor veel mensen één van de belangrijkste plekken in huis. Het is een plek waar je dagelijks vele uren doorbrengt en waar je je terugtrekt om na een lange dag tot rust te komen. Een fotocollage kan hierbij een ideaal hulpmiddel zijn en kun je bovendien helemaal op basis van je eigen smaak samenstellen.

Vier de liefde met een fotocollage

Een uiterst geschikt onderwerp voor een fotocollage op de slaapkamer is de liefde. Niks is immers zo geruststellend als mooie foto's van de persoon van wie je houdt of van de fijne herinneringen die jullie samen hebben opgebouwd. Maak bijvoorbeeld een fotocollage van jullie trouwfoto's of van jullie favoriete vakantie samen. Met een verzameling mooie herinneringen aan je muur kun je immers toch niet anders dan heerlijk slapen?

Je favoriete plekken

Ben je een natuurliefhebber dan kun je ook overwegen om een fotocollage van je favoriete vakantiebestemmingen of mooiste natuurfoto's te maken. Veel mensen houden bijvoorbeeld ontzettend van de zee en vinden het fijn om door middel van een collage herinnerd te worden aan de wind door hun haren en zacht zand tussen hun tenen. Anderen denken liever aan de serene stilte van de bossen en maken een fotocollage van hun mooiste wandelingen door de natuur.

Wat je voorkeur ook heeft, probeer je collage een uitstraling te geven die goed op de sfeer van je slaapkamer aansluit. Zo is je zelfontworpen fotocollage straks niet alleen een mooie eyecatcher, maar draagt hij ook nog eens bij aan een goede nachtrust.

Inspiratie opgedaan voor je eigen fotocollage? Ga dan naar onze collagemaker en kies jouw favoriete collage ontwerp.