Fotocollage
op aluminium

Hoogste kwaliteit afdruk op tijdloos aluminium
met matte afwerking en verborgen ophangsysteem
Collage Aluminium detail

Maximale kleurdiepte

Op zoek naar een prachtige eyecatcher in een van de lichtere kamers in huis? Dan is onze collage op aluminium, oftewel dibond, de beste keuze. Dankzij onze hoogwaardige printmethode met gebruik van 12 inkten, komen de kleuren van je foto's in je collage op aluminium op een prachtige manier tot leven. Je collage wordt bovendien mat afgewerkt, waardoor je je foto's met elke lichtinval kunt bewonderen.


Fotocollage op Aluminium gelaagd

Gelaagd aluminium

Bij EasyCollage schenken we veel aandacht aan het optimaliseren van onze collages. In het geval van een collage op aluminium betekent dit dat de collage op fotopapier van de hoogste kwaliteit wordt gedrukt. Vervolgens wordt de collage verlijmd met een drielagige aluminium - dibond plaat van 3 millimeter dikte, wat duurzaamheid en stevigheid garandeert. Tot slot wordt een UV-bestendige folie aangebracht die je collage beschermt tegen verkleuring en een matte finish geeft.

Verborgen ophangsysteem

Onze collages op aluminium zijn voorzien van een verborgen ophangsysteem. Je kunt je collage na ontvangst dus direct aan de muur hangen. Daarbij zorgen speciaal ontwikkelde afstandhouders ervoor voor dat de collage netjes evenwijdig aan de muur hangt, waardoor het net lijkt alsof de collage een stukje voor de muur zweeft.

Fotocollage op Aluminium formaten

Formaten

Onze aluminiumcollages zijn te bestellen in de volgende maten: 30x30, 30x40, 40x40, 40x50, 50x50, 50x70, 60x30, 60x60, 60x80, 90x30, 100x70, 80x80, 120x40 en 120x80 in liggend en staand formaat.


De prijzen per formaat kun je vinden in ons prijzenoverzicht en in de collagemaker.
Je kunt al een collage op aluminium maken vanaf € 29,95.

EasyCollage

9.3
9.3 /10 gebaseerd op 543 reviews
Klanten over EasyCollage