Fotocollage op canvas

Je mooiste foto's op écht canvas aan de muur
Leverbaar op 2 cm en 4,5 cm framedikte
canvas fotocollage in de mooiste kleurkwaliteit

De mooiste kleurkwaliteit

Wil je al je leukste foto's bij elkaar op canvas? Of ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau? Bij EasyCollage maak je eenvoudig de mooiste canvas fotocollages. Een canvas fotocollage van EasyCollage wordt ongekend scherp afgedrukt in de mooiste kleurkwaliteit.

We werken met prachtig natuurlijk canvas van 100% katoen in robuuste, stevige kwaliteit (380 gr/m²). Hiermee kunnen we je foto's klaarhelder van kleur afdrukken en blijft je canvas fotocollage gegarandeerd mooi, ook na vele jaren.

canvas fotocollage van kwaliteit en met aandacht voor detail

Aandacht voor detail

Alles is authentiek handwerk: we behandelen elke fotocollage met veel zorg en we besteden veel aandacht aan het opspannen en inpakken van je canvas fotocollage. Hiermee ben je verzekerd van het mooiste eindresultaat.

Natuurlijk maken we je fotocollage op canvas helemaal klaar tot op het laatste detail en monteren wij altijd gratis een ophangsysteem. Je kunt je fotocollage dus direct ophangen als je deze thuis ontvangt. Dankzij het ontwerp van de haak kun je je canvas heel simpel kaarsrecht aan de muur hangen.

canvas fotocollages in verschillende formaten

Lijsten

Om je fotocollage op canvas helemaal af te maken kun je kiezen voor het inlijsten van je canvas in een baklijst. Hierbij wordt je canvas in een houten frame geplaatst waarbij een tussenruimte ontstaat van 0,5 cm tussen het canvas en de baklijst. Het canvas lijkt daardoor te zweven in de lijst.

Onze baklijsten worden gemaakt in Italië van Ayous hout, dat bekend staat om zijn lange levensduur en hoge kwaliteit.

De lijsten zijn verkrijgbaar in zwart gelakt, wit gelakt en blank hout en op dit moment beschikbaar voor canvas met 2 cm framedikte tot 120 x 80 cm.

canvas fotocollages in verschillende formaten

Formaten canvas fotocollage

Onze collages op canvas zijn te bestellen vanaf 30 x 30 cm tot maar liefst 80 x 140 cm in liggende, staande en vierkante formaten.

Bij afdruk van je fotocollage op canvas heb je keuze uit een framedikte van 2 cm of 4,5 cm.

Je kunt al een fotocollage op canvas maken vanaf € 25,95. De prijzen per formaat kun je vinden in ons prijzenoverzicht en in de collagemaker.

EasyCollage

9.3
9.3 /10 gebaseerd op 539 reviews
Klanten over EasyCollage