Over EasyCollage

Wij zijn EasyCollage, een groeiend bedrijf met een passie voor foto's. We doen graag net dat beetje extra moeite voor onze klanten om voor topkwaliteit te gaan. Of dat nu gaat om onze onverslaanbare printkwaliteit of de betrokken klantenservice, wij streven altijd naar het beste resultaat voor jou als klant.

En dat zie je.

En verder? Onze naam zegt het eigenlijk al: met EasyCollage streven we ernaar om het maken van een collage zo simpel mogelijk te maken.

Geen drama's met het downloaden van een programma. Geen ingewikkeld fotoprogramma met ontelbare keuzes. In een paar klikken met je muis heb je in no-time je eigen collage gemaakt op canvas, poster of plexiglas.

Zoek je iets bijzonders voor je foto's? We werken samen met vele talentvolle ontwerpers, die speciaal voor EasyCollage prachtige collages hebben ontworpen. Natuurlijk kun je ook zelf een collage maken met eigen foto-indeling met onze zeer eenvoudige online collagemaker.


Klanten over EasyCollage

"Makkelijke collagemaker, snel verstuurd, snel geleverd en in super kwaliteit. De volgende staat al gepland..."

"Al lang op zoek naar een makkelijke manier om een mooie collage te maken en met "easy collage" heb ik dit nu gevonden, dank!"

"Snelle antwoorden op vragen over levering. Persoonlijk. Prachtige kwaliteit. Degelijke verpakking. Zeer tevreden, ik kom terug voor meer!"


Volg ons online

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties? Volg ons dan op Facebook en Twitter en maak kans op mooie prijzen en profiteer van speciale kortingen.

Facebook   Facebook     Twitter   Twitter