Fotocollage achter plexiglas

Haarscherpe afdruk van al je mooiste foto's achter helder plexiglas

Ga aan de slag met je fotocollage

Vanaf € 59,95

5069 reviews
Snelle bezorging

Binnen 4 tot 5 werkdagen in huis
Spoedlevering op aanvraag

Afmeting naar jouw wensen

Zelf je formaat kiezen tot op de cm
Formaten van 20 x 20 tot 120 x 80 cm

Aandacht voor detail

Hoogste kwaliteit kleurendruk
Compleet met ophangsysteem

Je favoriete foto's stijlvol achter glas

Wil je verzekerd zijn van topkwaliteit en je eigen fotocollage maken op plexiglas? We werken volgens de meest hoogwaardige methode om jouw fotocollage achter plexiglas met aandacht te vereeuwigen.

Hierbij plaatsen we een afdruk van je fotocollage achter kraakhelder plexiglas. We gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit en gebruiken daarvoor de beste printers met het grootste kleurbereik.

Glasheldere kwaliteit

Voor de werkwijze van het maken van je fotocollage achter plexiglas kiezen we voor het beste resultaat. Je foto's worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier waarna deze afdruk vervolgens wordt verlijmd tussen plexiglas van 3 mm dikte en een stevige aluminium - dibond plaat van 3 mm.

Je fotocollage op plexiglas wordt altijd voorzien van een verborgen ophangsysteem en afstandhouders, waardoor je fotocollage altijd mooi recht aan de muur hangt. Het ophangen van je plexiglas is hierdoor een kwestie van een plekje uitzoeken op je muur en genieten van al je favoriete foto's.

Inlijsten

Ter aanvulling op je fotocollage op plexiglas kun je een lijst meebestellen. Deze lijst is gemaakt van Ayous hout, dat bekend staat om zijn lange levensduur en hoge kwaliteit.

De lijst is verkrijgbaar in de varianten zwart gelakt en wit gelakt hout en heeft een dikte van 3 centimeter. Let op: de lijst wordt verlijmd met je fotocollage waardoor het dus een geheel vormt met je fotocollage.

Formaten

Je kunt je fotocollage op plexiglas maken in elk gewenst formaat van klein tot groot, tot op de cm. Naast de vele standaard formaten in liggende, vierkante en staande formaten kun je ook helemaal zelf een wensformaat op de cm af kiezen vanaf 20 x 20 tot 120 x 80 cm.

Een overzicht van onze standaard formaten en prijzen kun je vinden in ons prijzenoverzicht en in de collagemaker. Je kunt al een fotocollage op plexiglas maken vanaf € 59,95.

Onze andere producten

Poster

Onze posters worden gedrukt op luxe posterpapier met een subtiele satijnglans en onderscheiden zich door een groot kleurbereik en langhoudende kwaliteit.

Canvas

Kies je voor afdruk van je fotocollage op canvas? Dan zorgen wij voor een topkwaliteit afdruk op natuurlijk canvas met keuze tussen twee framediktes.

Aluminium

Met een collage op drielaags aluminium worden je foto's prachtig verwerkt op aluminium met een subtiele matte finish die je foto's tot leven brengen in elk licht.