Blog

Nieuw fotocollage ontwerp: Jungle

Op zoek naar een fotocollage ontwerp met een tropisch tintje? Dan is het nieuwe ontwerp "Jungle" van ontwerpduo Pimpelmees iets voor jou!

Lees meer ...

Nieuwe leveroptie: je fotocollage afhalen in Rotterdam

Wil je last minute een fotocollage bestellen en heb je je collage diezelfde avond nodig? Dan heb je geluk, want vanaf nu kun je je fotocollage op canvas en poster bij bestelling voor 11.30 in de ochtend afhalen op onze locatie in Rotterdam!

Ook je fotocollage op plexiglas en aluminium kun je met onze afhaaloptie sneller dan ooit in huis halen: al binnen drie werkadgen staan deze voor je klaar.

Lees meer ...

Fotocollage met gezinsfoto's gemaakt door Erin

Heb je honderden prachtige foto's van je gezin, maar doe je daar eigenlijk veel te weinig mee?

Blogger Erin ging aan de slag met haar grote collectie foto's van haar jonge gezin en verwerkte ze in een sfeervolle collage!

Lees meer ...

Vijf tips voor de perfecte Valentijn collage

Op zoek naar een origineel Valentijnscadeau? Stel dan je eigen collage samen en verras je geliefde met een uniek fotokunstwerk!

Met deze vijf tips helpen we je graag een eindje op weg in het ontwerpproces.

Lees meer ...

Nieuw fotocollage ontwerp: Smile

Op zoek naar een mooi fotocollage ontwerp dat perfect is om kinderfoto's in te verwerken? Dan is het nieuwe ontwerp Smile iets voor jou.

Lees meer ...

Je eigen jaaroverzicht maken in een fotocollage

Ter afsluiting van het afgelopen jaar is het altijd leuk om eens terug te kijken wat je eigenlijk allemaal hebt meegemaakt.

Kijk jij terug op een bijzonder 2018 en wil je daar graag iets moois mee doen? Maak dan een fotocollage van je persoonlijke hoogtepunten!

Lees meer ...