Blog

Je eigen jaaroverzicht maken in een fotocollage

Ter afsluiting van het afgelopen jaar is het altijd leuk om eens terug te kijken wat je eigenlijk allemaal hebt meegemaakt.

Kijk jij terug op een bijzonder 2018 en wil je daar graag iets moois mee doen? Maak dan een fotocollage van je persoonlijke hoogtepunten!

Lees meer ...

Kerstboom eruit, fotocollage erin!

Als de feestdagen achter de rug zijn en de kerstboom en alle kerstversiering weer zijn opgeborgen, kan je huis behoorlijk leeg aanvoelen.

Wij hebben de perfecte tip om deze leegte op te vullen: Ga aan de slag met een fotocollage met al je mooiste foto's!

Lees meer ...

Mamablogger Malou maakt een fotocollage: net even anders

Wil je al tijden een mooie fotocollage bij ons maken, maar weet je niet precies hoe je moet beginnen? Lees dan de blog van Malou om de nodige inspiratie op te doen!

Lees meer ...

Fotocollage maken in de spotlight op Daily Cappuccino

Heb je net als Imke honderden foto's op je telefoon staan en wil je die op een creatieve manier in een fotocollage verwerken? Lees dan haar blog om te zien hoe zij haar collage maakte.

Lees meer ...

Vijf tips om je interieur winterklaar te maken

Het najaar is de ideale periode om je huis winterklaar te maken. Een gezellig interieur waarin je je lekker op je gemak voelt, geeft je dat heerlijke knusse thuisgevoel, ook al is het buiten guur en koud.

Benieuwd hoe je het opfrissen van je interieur het beste kunt aanpakken? Met onze tips kun je meteen aan de slag!

Lees meer ...

Nieuwe website

Yes! Vanaf vandaag is onze fonkelnieuwe website online! Met een vernieuwde, frisse uitstraling helpen we je op onze vertrouwde manier met het maken van jouw allermooiste fotocollage.

Lees meer ...