Blog

Tips voor een Moederdag fotocollage

Wil je met Moederdag een bijzonder cadeau geven? Ontwerp dan je eigen collage en verras haar met een uniek fotokunstwerk.

Met onze drie tips helpen we je graag een stukje op weg.

Lees meer ...

Nieuwe optie: tekst op je fotocollage

Op veler verzoek kun je nu ook je eigen teksten aan je fotocollage toevoegen. Hiermee kun je op elke foto een tekstvak plaatsen met een tekst naar keuze.

Zo kun je bijvoorbeeld op elke foto de naam van de persoon of plek van de foto zetten. Of op één foto een simpele beschrijving van het thema van je fotocollage, een grappige quote of een wens voor de ontvanger van je fotocollage.

Lees meer ...

Nieuw fotocollage ontwerp: Mozaïek Instagram

Vanaf deze week weer een fris nieuw fotocollage ontwerp online! Dit keer een nieuw ontwerp voor onze basic collectie waarmee je zelf een lay-out kunt maken voor je fotocollage: Mozaïek Instagram.

Niet alleen heel handig voor al je leukste Instagram posts maar ook voor al je foto's op computer of telefoon. Met dit ontwerp plaats je ze allemaal heel simpel in een stijlvol ontwerp met verschillende groottes vierkante vakjes.

Lees meer ...

Nieuw fotocollage ontwerp: Jungle

Op zoek naar een fotocollage ontwerp met een tropisch tintje? Dan is het nieuwe ontwerp "Jungle" van ontwerpduo Pimpelmees iets voor jou!

Lees meer ...

Nieuwe leveroptie: je fotocollage afhalen in Rotterdam

Wil je last minute een fotocollage bestellen en heb je je collage diezelfde avond nodig? Dan heb je geluk, want vanaf nu kun je je fotocollage op canvas en poster bij bestelling voor 11.30 in de ochtend afhalen op onze locatie in Rotterdam!

Ook je fotocollage op plexiglas en aluminium kun je met onze afhaaloptie sneller dan ooit in huis halen: al binnen drie werkadgen staan deze voor je klaar.

Lees meer ...

Fotocollage met gezinsfoto's gemaakt door Erin

Heb je honderden prachtige foto's van je gezin, maar doe je daar eigenlijk veel te weinig mee?

Blogger Erin ging aan de slag met haar grote collectie foto's van haar jonge gezin en verwerkte ze in een sfeervolle collage!

Lees meer ...