Blog

Vijf tips om je interieur winterklaar te maken

Het najaar is de ideale periode om je huis winterklaar te maken. Een gezellig interieur waarin je je lekker op je gemak voelt, geeft je dat heerlijke knusse thuisgevoel, ook al is het buiten guur en koud.

Benieuwd hoe je het opfrissen van je interieur het beste kunt aanpakken? Met onze tips kun je meteen aan de slag!

Lees meer ...

Nieuwe website

Yes! Vanaf vandaag is onze fonkelnieuwe website online! Met een vernieuwde, frisse uitstraling helpen we je op onze vertrouwde manier met het maken van jouw allermooiste fotocollage.

Lees meer ...

Fotografe Lisette blogt over EasyCollage

Heb je net een fotoshoot achter de rug en wil je van de leukste kiekjes een fotocollage maken? Lees dan de blog van Lisette van Leuk Kiekje Fotografie om de nodige inspiratie op te doen!

Lees meer ...

Nieuw: canvas fotocollage met baklijst

Op zoek naar een canvas fotocollage met een net iets meer stijlvolle uitstraling? Dan is onze nieuwe fotocollage op canvas met baklijst iets voor jou!

Met een baklijst word je canvas geplaatst in een speciale lijst waarmee je je fotocollage helemaal compleet maakt.

Lees meer ...

Zomerserie Vakantiefoto tips deel 4: Variatie

Kom je er na elke vakantie achter dat je iets leuks wilt doen met je vakantiefoto's maar blijkt bij het maken van je fotocollage dat er toch wat bijzondere foto's ontbreken om een echt compleet beeld te geven?

Dan is het hoog tijd om iets meer variatie in je foto's aan te brengen!

Lees meer ...

Zomerserie Vakantiefoto tips deel 3: Inhoud

Wil je graag mooiere vakantiefoto's maken, om je toekomstige fotocollage net dat beetje extra te geven? Volg dan onze zomerserie met de beste vakantiefoto tips.

De inhoud van een foto is voor veel mensen het belangrijkste reden om plaatjes te schieten. Toch worden op dit gebied regelmatig kleine foutjes gemaakt, die gelukkig makkelijk te voorkomen zijn.

Lees meer ...