Blog

Interview in Ariadne at Home

EasyCollage staat deze maand in Ariadne at Home met een mini-interview met Marcia Hooimeijer, één van de oprichters van EasyCollage, in de shopping rubriek van Flavourites.

In het interview vertelt Marcia hoe EasyCollage is ontstaan en ook over haar eigen liefde voor foto's en het belang van sfeer in huis.

Lees meer ...

Kleurrijke fotocollage met familiefoto's

Heb je deze lente prachtige foto's gemaakt en wil je daar graag iets bijzonders mee doen?

Verwerk ze dan net als Estelle in een unieke fotocollage!

Lees meer ...

Nieuw: posterhanger voor je fotocollage

Wil je graag een poster collage bestellen en wil je deze thuis meteen mooi ophangen?

Bestel je fotocollage dan met een prachtige posterhanger en je mooiste kiekjes prijken in een handomdraai aan de muur!

Lees meer ...

Tips voor een Moederdag fotocollage

Wil je met Moederdag een bijzonder cadeau geven? Ontwerp dan je eigen collage en verras haar met een uniek fotokunstwerk.

Met onze drie tips helpen we je graag een stukje op weg.

Lees meer ...

Nieuwe optie: tekst op je fotocollage

Op veler verzoek kun je nu ook je eigen teksten aan je fotocollage toevoegen. Hiermee kun je op elke foto een tekstvak plaatsen met een tekst naar keuze.

Zo kun je bijvoorbeeld op elke foto de naam van de persoon of plek van de foto zetten. Of op één foto een simpele beschrijving van het thema van je fotocollage, een grappige quote of een wens voor de ontvanger van je fotocollage.

Lees meer ...

Nieuw fotocollage ontwerp: Mozaïek Instagram

Vanaf deze week weer een fris nieuw fotocollage ontwerp online! Dit keer een nieuw ontwerp voor onze basic collectie waarmee je zelf een lay-out kunt maken voor je fotocollage: Mozaïek Instagram.

Niet alleen heel handig voor al je leukste Instagram posts maar ook voor al je foto's op computer of telefoon. Met dit ontwerp plaats je ze allemaal heel simpel in een stijlvol ontwerp met verschillende groottes vierkante vakjes.

Lees meer ...