Fotocollage met je huwelijksfoto's

Op zoek naar een blijvende herinnering aan je bruiloft?

Maak dan een unieke collage van je mooiste huwelijksfoto's

Ga meteen aan de slag met je eigen fotocollage
Breng je hele trouwdag in beeld in je eigen fotocollage

Je trouwdag wordt vaak vastgelegd met vele foto's. Naast de professionele fotograaf kunnen ook je gasten al hun foto's van jouw dag delen met je. Op deze manier krijg je een unieke verzameling van foto's die jouw bruiloft prachtig vastlegt.

Maak optimaal gebruik van je mooiste trouwfoto's door een prachtige collage van deze dag te maken: al je favoriete momenten van je trouwdag bij elkaar aan de muur.

Hoe te maken

Kies de mooiste foto's van je bruiloft en zorg hierbij dat je zowel overzichtsfoto's als detailplaatjes uitkiest. Combineer groepsfoto's met familie bijvoorbeeld met foto's van de trouwringen of van het bruidsboeket. Zo breng je wat variatie in je collage aan en kun je je zelfs de kleinste details van je trouwdag blijven herinneren.

Kies in onze collagemaker voor een van de vele beschikbare ontwerpen. Wil je dat de foto's centraal staan en er verder geen afleidingen zijn, dan kun je het beste voor een basic collage gaan, waarbij je helemaal zelf de indeling bepaalt. Wil je de romantische sfeer van je bruiloft in je collage nog eens extra benadrukken, kijk dan eens rond tussen onze fotocollage designs, zoals de voorbeelden hier van Pimpelmees of Dinah Smutny.