Collage van trouwfoto's

Op zoek naar een blijvende herinnering aan de mooiste dag van je leven?
Maak dan een unieke collage van je mooiste trouwfoto's!
Fotograaf

De mooiste dag van je leven wordt meestal met vele foto's vereeuwigd. Als je je bruiloft door een professionele fotograaf laat vastleggen, houd je hier altijd bijzondere foto's aan over.


Zonde om die foto's in een album te laten verstoffen of om slechts één foto in te lijsten! Maak optimaal gebruik van je mooiste trouwfoto's door een prachtige collage van deze dag te maken.

Collage trouwfoto's detail Bekijk Hart Collage

Hoe te maken

Selecteer de mooiste foto's van je bruiloft en zorg hierbij dat je zowel overzichtsfoto's als detailplaatjes uitkiest. Combineer groepsfoto's met familie bijvoorbeeld met foto's van de trouwringen of van het bruidsboeket. Zo breng je wat variatie in je collage aan en kun je je zelfs de kleinste details van je trouwdag blijven herinneren.

Collage trouwfoto's Pimpelmees Bekijk Trouwcollage Pimpelmees

Kies in onze collagemaker voor een van de vele beschikbare ontwerpen. Wil je dat de foto's centraal staan en er verder geen afleidingen zijn, dan kun je het beste voor een basic collage gaan, waarbij je helemaal zelf de indeling bepaalt.

Wil je de romantische sfeer van je bruiloft in je collage nog eens extra benadrukken, kijk dan eens rond tussen de designvarianten. Zo zijn de ontwerpen van Pimpelmees voor een collage met trouwfoto's bijvoorbeeld erg geschikt.


Extra tips

Je kunt je bij het maken van je trouwcollage beperken tot de professionele foto's die je hebt laten maken, maar kunt er natuurlijk ook de foto's van je gasten bij betrekken. Deze kan iedereen je simpelweg per e-mail toesturen, maar er zijn tegenwoordig ook makkelijkere manieren om alle plaatjes te verzamelen! Nodig iedereen bijvoorbeeld uit om een app te gebruiken waarop alle foto's geüpload kunnen worden. Met WedPics heb je zo direct toegang tot alle foto's, zonder dat ze meteen op sociale media gedeeld worden.

EasyCollage

9.3
9.3 /10 gebaseerd op 541 reviews
Klanten over EasyCollage