Simpel om te maken

Simpel om te maken
  • Je kunt direct online aan de slag
  • Klaar in vier simpele stappen

Snelle levertijden

Snelle levertijden
  • Poster en canvas 1-2 werkdagen
  • Plexiglas en aluminium 4-5 werkdagen

De mooiste ontwerpen

Topkwaliteit
  • Unieke premium ontwerpen
  • Grote collectie basis ontwerpen

Tevreden klanten

Tevreden klanten
  • Door klanten beoordeeld met 9.3
  • Hulp nodig? Wij helpen je graag.

De mooiste fotocollages in een handomdraai in huis

Een fotocollage is de ideale eyecatcher om je interieur net dat beetje extra te geven en op EasyCollage heb je deze binnen een paar muisklikken gemaakt en besteld. Dankzij onze onverslaanbare printkwaliteit en snelle service heb je een paar dagen later een prachtig zelfontworpen fotokunstwerk in huis!

Je persoonlijke fotocollage gemakkelijk ontwerpen

EasyCollage maakt het ontwerpproces graag zo makkelijk mogelijk. Bij ons hoef je geen software te downloaden, maar gebruik je onze online collagemaker waarin alles zich vanzelf wijst. Je kiest simpelweg een ontwerp, voegt dan je mooiste foto’s toe en voor je het weet ben je klaar om je fotocollage te bestellen.


Alle keuzevrijheid en de hoogste kwaliteit

Naast basic collages bieden we dankzij onze samenwerking met talentvolle ontwerpers tientallen unieke collageontwerpen aan. Van fleurige bloemencollages tot vrolijke tekeningen; op EasyCollage is de keuze ruim en kun je voor elke kamer of gelegenheid een passende fotocollage ontwerpen. Bij het afdrukken van de collage kiezen we bovendien voor de hoogste printkwaliteit, wat duidelijk aan het eindproduct te zien is.


Snelle levering en betrokken klantenservice

Als je eenmaal een fotocollage besteld hebt, kun je natuurlijk niet wachten om hem zo snel mogelijk aan de muur te hangen. Dit begrijpen wij helemaal en dus zorgen we dat je collage zo snel mogelijk thuis wordt bezorgd. Poster- en canvascollages gaan binnen een werkdag op de post en je fotocollage op aluminium of plexiglas heb je uiterlijk binnen een week in huis.

Bij EasyCollage hebben we een passie voor foto’s en dus helpen we je graag om je fotocollage zo speciaal mogelijk te maken. Op onze inspiratiepagina vind je daarom allerlei creatieve ontwerpideeën en op onze blog posten we regelmatig tips om je collage zo goed mogelijk te laten slagen. Voor vragen of speciale verzoeken zijn we zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Houd voor de laatste nieuwtjes en acties ook Facebook in de gaten.