TERUG NAAR BLOG
Nieuws

Vijf tips voor een fotocollage als huwelijkscadeau

Ben je deze zomer te gast op een bruiloft en wil je een iets origineler cadeau geven dan een cadeau van de huwelijkslijst of een goed gevulde envelop? Met de tips in dit artikel zet je binnen een handomdraai een cadeau in elkaar dat ook altijd in de smaak valt: een fotocollage voor het bruidspaar.

24 mei 2018

Ben je deze zomer te gast op een bruiloft en wil je een iets origineler cadeau geven dan een cadeau van de huwelijkslijst of een goed gevulde envelop? Met de tips in dit artikel zet je binnen een handomdraai een cadeau in elkaar dat ook altijd in de smaak valt: een fotocollage voor het bruidspaar.

Roep de hulp van vrienden en familie in

Het maken van een collage begint altijd met het verzamelen van mooie foto's en om die bij elkaar te sprokkelen, is het verstandig om de hulp van zo veel mogelijk vrienden en familieleden van het bruidspaar in te schakelen. Je collage wordt immers het mooist als je zo veel mogelijk unieke plaatjes van de tortelduifjes kunt gebruiken. Wil je je collage een humoristische lading geven? Neem dan ook contact op met de ouders van de bruid en bruidegom en voeg wat grappige jeugdfoto's aan de fotocollage toe!

Blik terug op mooie momenten van het bruidspaar

Om het bruidspaar door middel van een collage veel geluk toe te wensen, kun je allereerst natuurlijk al de gelukkigste momenten uit het leven van het tweetal in een fotocollage verwerken. Denk hierbij aan mooie vakanties of bijzondere mijlpalen die ze samen hebben meegemaakt. Ook kan het een leuk idee zijn om tijdens de bruiloft wat spontane foto's van zowel het bruidspaar als hun vrienden en familieleden te maken en die vervolgens achteraf in een collage te verwerken.

Maak een levensloop fotocollage

Heb je de mogelijkheid om jeugdfoto's te gebruiken? Dan kun je voor beiden een eigen fotocollage maken met foto's vanaf hun jeugd tot nu. Hiermee maak je een uniek overzicht van de levens die zij hebben geleid. Dit is voor het bruidspaar een prachtig persoonlijk cadeau wat vele herinneringen zal oproepen.

Maak een fotocollage met gelukswensen

Een creatieve manier om het bruidspaar namens hun vrienden veel geluk te wensen, is door een collage van gelukswensen te maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de vrienden van zowel de bruid als de bruidegom met hun wens op een briefje of bordje op de foto te zetten. Verwerk alle foto's vervolgens in een fotocollage om tijdens de bruiloft een origineel cadeau te kunnen geven.

Gebruik onze liefdesontwerpen en quotes

Heb je aardig wat mooie foto's verzameld, maar wil je net wat extra romantiek aan je collage toevoegen? Gebruik dan een van onze romantische ontwerpen van Studio Onszelf of van Grootzus. Ga je liever voor iets subtielers? Voeg dan een van onze spreuken aan je fotocollage toe! Denk bijvoorbeeld aan Be happy, All you need is love of natuurlijk Just married. Deze spreuken kun je tijdens het maken van je fotocollage kiezen in onze collagemaker.

Inspiratie opgedaan? Ga dan meteen aan de slag met je eigen fotocollage.