Fotocollage van vakantiefoto's

Van vakantiefoto's word je vrolijk!

Laat je foto's niet verstoffen op je telefoon en maak er een mooie fotocollage van

Ga meteen aan de slag met je eigen fotocollage
Al je mooiste vakantie foto's aan de muur

Vakantie betekent tijd voor jezelf en elkaar, nieuwe avonturen en gezelligheid. En natuurlijk heel veel foto's! Die mooie herinneringen kun je vastleggen in een fotocollage met de foto's die je tijdens je vakantie hebt gemaakt. Zo kun je elke dag nagenieten en krijg je meteen inspiratie voor een volgende trip!

Hoe te maken

Verzamel om te beginnen de mooiste foto's van je vakantie. Dit kunnen foto's zijn die je zelf met je camera gemaakt hebt, maar ook kiekjes die op je telefoon staan, afdrukken van de foto's van strandfotografen of natuurlijk de plaatjes van medereizigers. Selecteer de mooiste foto's en zet die in een aparte map op je computer. Let goed op dat je scherpe foto's met voldoende licht uitkiest, want die komen in een collage het beste tot hun recht!

Kies in de collagemaker een ontwerp voor je collage, stel het juiste aantal foto's in en geef alle geselecteerde plaatjes een plekje. Heb je veel kleurrijke foto's uitgekozen? Dan komen die in een basic ontwerp waarschijnlijk het beste uit.

Zijn je foto's iets minder knallend, dan kun je een drukker ontwerp selecteren om je collage net iets meer flair te geven. Ben je helemaal tevreden? Klik dan op 'Bestellen'.

Extra tips

Probeer om wat variatie in je collage aan te brengen verschillende soorten foto's te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan groepsfoto's en omgevingsfoto's, maar ook close-ups van mooie bloemen en planten of kiekjes van bijzondere gerechten die je op vakantie geproefd hebt.

Ben je met vrienden of familieleden op vakantie geweest of ben je meegegaan op een groepsreis? Vraag dan of ze hun mooiste foto's kunnen opsturen zodat je die ook in je collage kunt verwerken.