Fotocollage van zwangerschap

Een zwangerschap is een prachtige periode in je leven die het herinneren meer dan waard is
Ideaal voor het maken van een bijzondere fotocollage!
Zwanger fotoshoot collage

Het krijgen van een kindje is een van de bijzonderste dingen die je ooit zult meemaken. Veel vrouwen leggen hun zwangerschap dan ook uitgebreid vast door zelf foto's te maken of zich door een professionele fotograaf op de gevoelige plaat te laten vastleggen. Hier komen vaak prachtige foto's uit die perfect zijn om in een fotocollage te verwerken! Dit kun je bijvoorbeeld doen door een groeicollage te maken waarin je het verloop van je zwangerschap kunt zien of door je mooiste buikfoto's van je fotoshoot in een fotocollage te verwerken.

Hoe te maken

Maak om te beginnen een selectie van je mooiste zwangerschapsfoto's. Probeer hierbij foto's te kiezen die qua kleur goed bij elkaar passen en die genoeg licht bevatten. Zo vormen alle foto's samen straks een mooi geheel. Als je tijdens je zwangerschap elke maand op dezelfde plek een foto hebt gemaakt, levert dit waarschijnlijk de mooiste fotocollage op. Ook foto's die zijn gemaakt tijdens een speciale zwangerschapsfotoshoot zijn erg geschikt om voor je collage te gebruiken.

Hoe te maken

Kies in de collagemaker het ontwerp dat je het meest aanspreekt of dat goed bij de sfeer van je foto's past. Ga je voor een groeicollage, kies dan voor een ontwerp waarop ruimte is voor tien foto's. Zo kun je al je buikfoto's mooi naast elkaar zetten en kun je de fotoserie afsluiten met een foto van jou met je kindje. Maak je een ander soort zwangerschapscollage, dan heb je natuurlijk alle vrijheid om zelf het ideale foto-aantal te kiezen. Staan alle foto's op de juiste plek in de fotocollage? Pas dan eventueel de achtergrondkleur aan en klik vervolgens op 'Opslaan' of 'Bestellen'.


Direct aan de slag met je eigen collage >>>

Zwanger fotocollage

Extra tips

Een manier om te zorgen dat alle foto's in je fotocollage goed bij elkaar passen, is door zogenaamde mijlpaalkaarten te gebruiken. Dit zijn kaarten met leuke designs waarop bijvoorbeeld staat hoeveel maanden je zwanger bent en hoe groot de baby op dat moment ongeveer is. Als je tijdens je zwangerschap totaal niet hebt stilgestaan bij het maken van foto's die perfect op elkaar aansluiten, is dat overigens ook geen ramp. Gebruik in dat geval simpelweg een fotobewerkingsprogramma om de nodige aanpassingen te doen. Snijd je foto's bijvoorbeeld wat bij of maak van je collage een rustig geheel door alle foto's zwartwit te maken. Ook kun je hiermee nog achteraf de maand van je zwangerschap bij elke foto vermelden. Mocht dit lastig zijn, dan helpen we je hier ook graag even mee.

EasyCollage

9.3
9.3 /10 gebaseerd op 554 reviews
Klanten over EasyCollage