Fotocollage van zwangerschap

Zwanger (geweest) en regelmatig een foto gemaakt van de groeiende buik?

Stel een fotocollage samen en vereeuwig deze onvergetelijke periode

Ga meteen aan de slag met je eigen fotocollage

Al je buikfoto's op een rij

Het krijgen van een kindje is een bijzondere periode in je leven. Leuk om deze tijd dus uitgebreid vast te leggen! Hier komen vaak prachtige foto's uit die ontzettend waardevol zijn om op terug te kijken.

Een leuke manier om de zwangerschap heel mooi in beeld te krijgen is door een groei collage te maken waarin je het verloop van je zwangerschap van week tot week (of maand tot maand) kunt zien. Of je kunt, als je een fotoshoot hebt gedaan, een selectie van je mooiste buikfoto's in een fotocollage verwerken.

Hoe te maken

Maak om te beginnen een selectie van je mooiste zwangerschapsfoto's. Als je tijdens je zwangerschap veel buikfoto's hebt gemaakt kun je een selectie maken van foto's die het beste een beeld geven van je zwangerschap. Als laatste foto gebruik je een mooie foto van jou met je kindje. Je kunt natuurlijk ook een collage maken met foto's die zijn gemaakt tijdens een speciale zwangerschapsfotoshoot. Dit geeft een mooi beeld van een bepaald moment in je zwangerschap.

Kies in de collagemaker het ontwerp dat je het meest aanspreekt of dat goed bij de sfeer van je foto's past. Ga je voor een groeicollage, kies dan voor een basic ontwerp (raster) waarop je het aantal benodigde foto's kiest. Met de tekstoptie in de collagemaker kun je eventueel nog het aantal maanden of weken dat je zwanger bent op de foto plaatsen. Als je werkt met foto's van een fotoshoot kun je ook heel leuk één van onze design collages gebruiken. Voor elke smaak is er een mooi ontwerp!