Fotocollage met babyfoto's

Op zoek naar een manier om je allerleukste babyfoto's af te drukken?

Maak dan een prachtige fotocollage met je kind in de hoofdrol!

Ga meteen aan de slag met je eigen fotocollage
Maak een onvergetelijke fotocollage van het eerste jaar van je kleintje

Je telefoon barstensvol met schattige babyfoto's? Wij hebben de ultieme tip voor jou: maak er een onvergetelijke fotocollage van! En als je echt creatief wilt zijn, dan kun je een groei-collage maken van het eerste jaar.

Met een groei collage combineer je maand op maand foto's van het eerste jaar, zodat je precies kunt zien hoe je kleintje is gegroeid. Zo maak je een prachtige herinnering aan deze bijzondere periode.

Of je maakt een selectie van de allerleukste, grappigste en meest ontroerende foto's van het eerste jaar. Want laten we eerlijk zijn, die kleintjes zijn gewoon té schattig om niet vast te leggen!

Hoe te maken

Kies om te beginnen de leukste foto's van je kind. Voor een groei-collage kies je foto's die allemaal een maand in het leven van je kind weergeven (dus net geboren, 1 maand oud, 2 maanden oud, etc). Probeer foto's te kiezen die allemaal ongeveer uit dezelfde hoek en vanaf ongeveer dezelfde afstand genomen zijn. Zo vormt alles samen een mooi geheel.

Je kunt voor deze fotocollage een speciale serie foto's maken waarbij je kind steeds een kaartje vasthoudt met zijn leeftijd, maar dit vereist dus wel wat serieuze voorbereiding.

Heb je geen specifieke mijlpaalfoto's, maar wel allerlei andere kiekjes waarin de ontwikkeling van je kindje goed te zien is? Dan kun je die natuurlijk ook gebruiken! Eventueel kun je met een fotobewerkingsprogramma de leeftijd van je kindje op elke foto zetten. Indien gewenst helpen we je hier bij EasyCollage ook graag even mee.