Collage met Snapchat foto's

Ook zo'n fan van de grappige selfies met de foto-effecten van Snapchat?
Verzamel je leukste Fotosnaps en maak een hilarische collage!
Regenboog

Steeds meer mensen delen hun dagelijkse belevenissen tegenwoordig op Snapchat. Dankzij de vele bijzondere filters worden bovendien zelfs de meest saaie momenten hilarisch!


Ben je zelf ook fan van de app en heb je al aardig wat Fotosnaps opgeslagen op je telefoon? Verwerk ze dan in een unieke collage!

Regenboog

Hoe te maken

Kies om te beginnen je mooiste of grappigste Snapchat-posts. Probeer er bij het uitzoeken van je Snaps rekening mee te houden dat de foto's qua kleur of onderwerp enigszins bij elkaar passen. Zo vormt je collage straks een mooi geheel.


Kies in de collagemaker voor een ontwerp dat je aanspreekt of dat goed bij je foto's past. Stel nu het aantal foto's in en bepaal de ruimte tussen de foto's en de rand rondom je collage. Upload je foto's en geef elke Snap de juiste plek in je collage. Pas eventueel de achtergrondkleur aan en klaar!


Extra tips

Op Snapchat kun je de posts van anderen maar een paar seconden zien en dus zul je geen Snaps van andere mensen in je collage kunnen verwerken. Door middel van Snapchat Memories kun je je eigen Fotosnaps echter wél opslaan. Zodra je een Snap opslaat, zal die automatisch in de Cloud en je fotobibliotheek op je telefoon verschijnen. Vervolgens kun je ze in onze collagemaker uploaden.


Snaps zijn vaak spontane, kleurrijke foto's dus als je een ontwerp met veel tierelantijntjes kiest, zal waarschijnlijk een ietwat chaotisch geheel ontstaan. Wil je dit voorkomen, maar wil je je collage toch een vrolijk gevoel geven? Ga dan voor het speelse Basic-raster en voeg een achtergrondkleurtje toe.