Collage van vroeger naar nu

Heb je flink wat foto's van vroeger en nu van een geliefde?
Dan kun je een mooi overzicht van iemands leven in een fotocollage maken.
Fotoboek

Op zoek naar een persoonlijk en bijzonder cadeau? Als je genoeg foto's van een familielid of vriend(in) hebt, kun je daarvan een mooi overzicht van zijn of haar leven maken. Je kunt zo een levensloopcollage op chronologische volgorde maken met oplopende leeftijd, maar je kunt de foto's ook kris-kras door elkaar plaatsen.


Natuurlijk kun je deze collage ook van je eigen leven maken, met foto's van vroeger, van je gezin, familie en vrienden.

Hoe te maken

Maak een selectie van de leukste foto's en bekijk of je van iedere periode in iemands leven een foto hebt. Om het overzicht te behouden, is het handig om voor je collage een speciale map op je computer aan te maken.


Scan foto's uit fotoboeken in of maak met een digitale camera een foto van de foto. Heb je niet van elke levensfase foto's? Roep dan de hulp van familie en vrienden in om je overzicht compleet te maken.

Fotoboek

Als je de nodige foto's eenmaal hebt verzameld, kies je in onze collagemaker een geschikt ontwerp. Voor een mooi overzicht kun je het beste voor een basic collage met raster gaan. Je kunt het ontwerp aanpassen en zelf kiezen hoeveel foto's je wilt gebruiken. Wil je de foto's niet in volgorde van vroeger naar nu plaatsen, dan kun je natuurlijk ook een van onze andere creatieve ontwerpen kiezen.


Direct aan de slag met je eigen collage >>>

Fotoboek

Extra tips

Gebruik je oude foto's in je collage, dan is de kans groot dat je het een en ander wilt inscannen. Zorg dat je hiervoor een goede scanner gebruikt en je de resolutie bij het scannen zo hoog mogelijk instelt. Kies voor het scannen bij bestandsformaat altijd voor JPG. Weet je niet zeker of je foto's van voldoende kwaliteit zijn? Geen nood, onze collagemaker checkt altijd automatisch de resolutie.

EasyCollage

9.3
9.3 /10 gebaseerd op 541 reviews
Klanten over EasyCollage