Instagram fotocollage

Deel jij ook je mooiste foto's op Instagram?
Geef je foto's dan een plekje aan de muur in je eigen unieke Instagram fotocollage!

Van vakanties tot verjaardagen, van een heerlijk etentje tot een prachtige zonsondergang. Wereldwijd delen miljoenen mensen hun mooiste momenten op Instagram.


Ben jij ook een actieve Instagrammer en heb je inmiddels een mooie verzameling met foto's online staan? Maak dan een Instagram fotocollage op canvas, poster, aluminium of plexiglas en hang je meest bijzondere foto's aan de muur.

Hoe te maken

Kies eerst je mooiste Instagram foto's. Je kunt eventueel een bepaald thema voor je fotocollage kiezen, maar je kunt foto's natuurlijk ook puur op gevoel uitzoeken. Dankzij de mooie kleurenfilters geeft het combineren van Instagram foto's eigenlijk altijd een prachtig resultaat.


Het kleinste formaat is 30 x 30 cm, maar je kunt een Instagram collage maken tot een formaat van maar liefst 140 x 80 cm, waarin je tot wel 144 van je mooiste foto's kwijt kunt.

Ffotoboek

Kies in onze collagemaker een ontwerp. Je kunt kiezen voor het Basic Instagram ontwerp dat helemaal is ingesteld op de afmetingen van een Instagram foto (aantal pixels en verhouding van de foto) maar een ander ontwerp kan natuurlijk ook altijd. Stel nu het aantal foto's in dat je wilt gebruiken en bepaal de ruimte tussen de foto's en de breedte van de omranding van je fotocollage.


Voeg je foto's aan het gekozen ontwerp toe en geef iedere foto de juiste plek. Pas eventueel de achtergrondkleur van je fotocollage aan en klik vervolgens op 'Opslaan' of 'Bestellen'.


Direct aan de slag met je eigen fotocollage >>>

Direct uploaden van je Instagram foto's in je fotocollage

Je Instagram foto's zijn natuurlijk geweldig om een fotocollage mee te maken. Daarom hebben we het extra makkelijk voor je gemaakt om je Instagram foto's met een paar klikken in een fotocollage te verwerken.

Meteen aan de slag met je fotocollage? Volg dan onderstaande stappen en binnen no-time hangen je Instagram foto's bij je aan de muur te shinen!

1. Open de collagemaker en kies een ontwerp dat je aanspreekt.


2. Klik nu op een fotovak om een foto te plaatsen en kies op het nieuwe scherm het tabblad 'Instagram'.


3. Hier kun je inloggen op Instagram. Je instagram foto's verschijnen nu automatisch op je scherm.


4. Plaats de juiste foto's in de juiste vakjes om je fotocollage samen te stellen.

Meteen zin om met je eerste Instagram fotocollage aan de slag te gaan? Ga dan snel naar de collagemaker!

Wat onze klanten over ons zeggen

Topservice, weten wat snel schakelen betekend, denken 100% met je mee. Voortaan alleen nog maar bij Easycollage!! Sabine uit Breda Lees alle reviews op kiyoh.com

EasyCollage

9.5
9.5 /10 gebaseerd op 394 reviews
Snel en goede kwaliteit. Site is heel gebruiksvriendelijk. Makkelijk om een leuke collage van je foto's te maken. Nu de 2e keer dat ik gebruik maak van de site en weer heel tevreden. Frederique uit Zeist Lees alle reviews op kiyoh.com

EasyCollage

9.5
9.5 /10 gebaseerd op 394 reviews
Makkelijke site, aanpassingen tijdens collage maken ook geen probleem. Hele snelle verzending! Kirsten uit Schiedam Lees alle reviews op kiyoh.com

EasyCollage

9.5
9.5 /10 gebaseerd op 394 reviews
Gebruiksvriendelijk programma, duidelijke uitleg en een prachtig mooi resultaat waar ik heel blij mee ben. Ook nog eens supersnel bezorgd (donderdag besteld, vrijdag in huis). Marieke uit Alphen aan den Rijn Lees alle reviews op kiyoh.com

EasyCollage

9.5
9.5 /10 gebaseerd op 394 reviews
Snelle levering, kwalitatief zeer goed. Haarscherpe foto's. Bij ontvangst collage zagen de foto's er scherper uit dan op het beeldscherm tijdens het maken. Erg tevreden, voor de 2e keer een collage gemaakt en dat gaan er zeker nog meer worden. Linda uit Heemskerk Lees alle reviews op kiyoh.com

EasyCollage

9.5
9.5 /10 gebaseerd op 394 reviews