Collage van Instagram foto's

Plaats jij ook de mooiste foto's van bijzondere momenten op Instagram?
Juist deze foto's zijn ideaal voor het maken van een unieke collage!
Fotoboek

Van vakanties tot verjaardagen, van een heerlijk etentje tot een prachtige zonsondergang. Wereldwijd delen miljoenen mensen hun mooiste momenten op Instagram.


Ben jij ook een actieve Instagrammer en heb je inmiddels een mooie verzameling met foto's online staan? Maak dan een Instagram collage op canvas, poster of plexiglas en hang je meest bijzondere foto's aan de muur.

Hoe te maken

Kies eerst je mooiste Instagram-foto's. Je kunt eventueel een bepaald thema voor je collage kiezen, maar je kunt foto's natuurlijk ook puur op gevoel uitzoeken. Dankzij de mooie kleurenfilters geeft het combineren van Instagram foto's al snel een prachtig resultaat.


Het kleinste formaat is 30 x 30 cm, maar je kunt een Instagram collage maken tot een formaat van maar liefst 100 x 100 cm, waarin je tot wel 144 van je mooiste foto's kwijt kunt.

Fotoboek

Kies in onze collagemaker voor het Basic Instagram ontwerp. Stel nu het aantal foto's in dat je wilt gebruiken en bepaal de ruimte tussen de foto's en de breedte van de omranding van je collage.


Voeg je foto's aan het gekozen ontwerp toe en geef iedere foto de juiste plek. Pas eventueel de achtergrondkleur van je collage aan en klik vervolgens op 'Opslaan' of 'Bestellen'.


Direct aan de slag met je eigen collage >>>

Extra tips

Je kunt Instagram-foto's helaas niet zomaar downloaden, maar zult ze vaak eerst vanaf je telefoon naar jezelf moeten mailen. Om dit te doen, kun je het beste zorgen dat de optie "Oorspronkelijke foto's opslaan" aanstaat. Weet je niet of dit bij jou het geval is, open dan de Instagram-app, ga naar je profiel en kies "Opties". Als je ingesteld hebt dat foto's worden opgeslagen, zal Instagram automatisch een map in je fotoalbum aanmaken waarin alle foto's worden opgeslagen.

EasyCollage

9.3
9.3 /10 gebaseerd op 541 reviews
Klanten over EasyCollage