Instagram fotocollage

Deel jij ook je mooiste foto's op Instagram?

Geef je foto's dan een plekje aan de muur in je eigen unieke Instagram fotocollage!

Ga meteen aan de slag met je eigen fotocollage
Hang je favoriete momenten aan de muur met een Instagram fotocollage

Van bijzondere mijlpalen tot mooie vakanties, van lekker eten tot grappige ontmoetingen: wereldwijd delen mensen hun mooiste momenten op Instagram.

Ben jij ook een Instagrammer met een indrukwekkende verzameling foto's online? Maak dan een te gekke fotocollage op canvas, poster, aluminium of plexiglas en hang je favoriete foto's aan de muur. Dankzij de directe login op Instagram in onze collagemaker kun je in een handomdraai van jouw foto's een unieke collage maken. Zo geniet je elke dag van je meest bijzondere momenten!

Hoe te maken

Kies in onze collagemaker een ontwerp. Je kunt kiezen voor het Basic Instagram ontwerp dat helemaal is ingesteld op de afmetingen van een Instagram foto (aantal pixels en verhouding van de foto) maar een ander ontwerp kan natuurlijk ook altijd. Het kleinste formaat is 30 x 30 cm, maar je kunt een Instagram collage maken tot een formaat van maar liefst 140 x 80 cm, waarin je tot wel 144 foto's kwijt kunt.

Kies vervolgens je mooiste Instagram foto's. Log via onze collagemaker in op Instagram en plaats je foto's heel simpel direct vanuit Instagram in je collage. Pas eventueel de achtergrondkleur van je fotocollage aan en klik vervolgens op 'Opslaan' of 'Bestellen' en klaar! Binnen no-time hangen je Instagram foto's bij jou aan de muur te shinen!