Fotocollage met hart

Op zoek naar een liefdevol persoonlijk cadeau of naar een originele wanddecoratie voor je eigen muur?

Wees creatief en maak een collage met je eigen foto's in hartvorm

Ga meteen aan de slag met je eigen fotocollage
Een cadeau vol persoonlijkheid

Ben je gek op creativiteit en fotograferen? Probeer dan dit unieke idee! Maak een hartvormige fotocollage met foto's van jezelf, familie of vrienden door foto's te combineren tot een hart.

Door in speciale houdingen op de foto te gaan, kun je zelf of met meerdere mensen een hartvorm maken. Check het voorbeeld om de juiste poses te ontdekken voor jouw liefdevolle fotocollage.

Aan de slag met de collagemaker

Heb je de benodigde foto's eenmaal gemaakt, kies dan in onze collagemaker voor een basic collage met raster. Je kunt dan het formaat van je collage en het aantal rijen en kolommen bepalen. Plaats de foto's nu in de juiste vakken. In de vakken waar de foto's geen onderdeel vormen van het hart kun je andere leuke foto's kwijt.

Voor deze collage zul je foto's moeten maken van jezelf, je familie of vriendengroep. Als je wilt dat de collage een mooi geheel wordt, let dan op dat de achtergronden van de foto's niet al te veel van elkaar verschillen. Natuurlijk kun je er ook juist voor kiezen om voor elk vak een andere achtergrond te gebruiken en zo een kleurrijke fotocollage te maken.