Persbericht

Rotterdam, november 2010

Nieuw van de makers van KwartetCadeau: EasyCollage

Een fotocollage maken was nog nooit zo leuk


Online binnen vijf minuten een unieke fotocollage maken en bestellen? Met EasyCollage kan het. Door te werken met exclusieve collage-ontwerpen van talentvolle Nederlandse ontwerpers biedt EasyCollage iedereen de mogelijkheid om van een fotocollage een kunstwerkje te maken. Van de makers van KwartetCadeau.

Het unieke van EasyCollage zit hem niet alleen in de website waar je meteen aan de slag kunt zonder een programma te downloaden en het uploaden van je foto's razendsnel gaat. EasyCollage werkt voor haar collageontwerpen samen met zorgvuldig geselecteerde Nederlandse ontwerpers en geeft ze de vrije hand in de stijl waar hun hart ligt. Zo ontstaan originele én exclusieve collageontwerpen van hoge kwaliteit. Voor degenen die juist houden van een pure fotocollage, heeft EasyCollage natuurlijk ook een aantal basisontwerpen in huis die simpel naar eigen wens zijn aan te passen.

Geen ingewikkeld gedoe

"Net als bij KwartetCadeau, waar iedereen online met eigen foto's een persoonlijk kwartetspel kan maken, hebben we EasyCollage zo ingericht dat je met de online collagemaker direct aan de slag kunt", vertelt Marcia Hooimeijer, mede-initiatiefnemer van EasyCollage en KwartetCadeau. "Geen ingewikkeld gedoe". EasyCollage zorgt naast gebruikersgemak voor een hoogwaardige afdruk van elke fotocollage op canvas of posterpapier. Kwaliteit van het eindproduct is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

'Start de collagemaker'

De uitnodigende website van EasyCollage wijst zich helemaal vanzelf. Bezoekers krijgen de informatie die ze nodig hebben overzichtelijk gepresenteerd en kunnen kennismaken met de verschillende ontwerpen van EasyCollage. Met één klik op de button 'Start de collagemaker' is vijf minuten later een unieke fotocollage klaar om afgedrukt te worden. Wie halverwege toch op een ander tijdstip verder wil, kan gratis een persoonlijk account aanmaken waar de fotocollage opgeslagen kan worden.

De ultieme gebruikerservaring

De gedachte achter EasyCollage is dezelfde als achter KwartetCadeau: het realiseren van de ultieme gebruikerservaring door websites en applicaties te ontwikkelen waar gebruikers geruisloos doorheen navigeren en waar het creëren van mooie producten centraal staat. Vanuit deze visie ontwikkelt Hooimeijer samen met haar compagnon Ernst van der Weijden onder de naam Dodidop eigen ideeën uit tot volwaardige online fotoproducten. Met KwartetCadeau kreeg Hooimeijer in september nog een mooie vermelding in het inspirerende boek 'Crave Amsterdam, the urban girl's manifesto' waarin opvallende vrouwelijke ondernemers in de schijnwerpers worden gezet.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie over EasyCollage kunt u terecht bij Marcia Hooimeijer, telefoonnummer 010 225 15 99, e-mailadres marcia@easycollage.nl. Probeer ook zelf de collagemaker.